"Nancy is voor mij al jaren een zeer ervaren kinesiste en toegewijde yogadocente met een enorme wetenschappelijke kennis en een hart van goud. Toen ik hoorde dat ze ook als acupuncturiste aan de slag zou gaan, was ik onmiddellijk heel enthousiast. Sindsdien kan ik echt voor alles bij haar terecht. Ik ben nl. zeer prikkelgevoelig, pieker vaak, ben snel moe en heb vaak last van spanningspijnen in nek en hoofd. Nancy zorgt ervoor dat ik meer in balans ben en bijgevolg meer rust in lichaam en hoofd ervaar. Bovendien betekent een uurtje op Nancy's tafel echt me-time voor mij als jonge mama. Eerst luistert Nancy oprecht naar hoe het met je gaat, fysiek en mentaal. Eens de naaldjes geprikt zijn en ze hun werk kunnen doen, is het volop genieten van de drukpuntmassage en de energetische (reiki) behandeling. Daarbovenop krijg ik ook eenvoudige voedings- en bewegingstips op mijn maat die zonder moeite ingebouwd kunnen worden in mijn dagelijkse routine. Bovenal... ik voel dat het positief werkt bij mij."  T.V. 

"Annemie is een heel goede acupuncturiste. Ze heeft mij al goed geholpen om problemen aan te pakken. Ze is heel bekwaam en je voelt ook niets van de naalden. Ik ben zeker tevreden en voel me er heel goed bij.

Niet twijfelen en gewoon doen!!!"   K.D.

"Ik kwam in contact met Nancy hoofdzakelijk voor rugpijn maar door een goede intake met duidelijke vragen kreeg ze een totaal beeld van mijn klachten. Ook aan de hand van mijn tong kon ze zien welke organen uit balans waren.

Ik was ook al even bezig om zwanger te worden. Door te werken met acupunctuur, de tips omtrent voedingsaanpassingen op te volgen en frequent correcte buikademhaling toe te passen, kwam mijn menstruatiecyclus weer in balans. Ik had ook minder last van witverlies. Mijn frequente diarree werd ook veel minder.

Ik voelde me minder opgejaagd dan voordien doordat ik helemaal meer in balans kwam.

Ondertussen hebben we een prachtige zoon!!

Ik ben Nancy zeer dankbaar voor alle hulp en de vele tips."  E.M.

"Ik was al langere tijd vermoeid, had geen energie meer, had ook regelmatig hoofd- en spierpijn.

Na een korte periode in behandeling te zijn bij Nancy voel ik me beter, meer in balans en is de pijn al verzacht. Mijn hoofdpijn is ook al fel verminderd.

Ik krijg van Nancy ook veel nuttige informatie om in het dagelijkse leven toe te passen."   C.V.

"Na een langdurige (ongeveer een maand) hoofdverkoudheid en een verstopte neus, niet kunnen slapen 's nachts van het snuiten ben, ik naar de dokter geweest en werd een cortisonekuur voorgeschreven die blijkbaar maar na 14 dagen zou werken. Toen stelde Annemie voor om mijn hoofd met acupunctuur te behandelen. Na een kwartiertje behandeling voelde ik me in de namiddag al veel beter. Na een volgende behandeling van een uurtje was ik er volledig vanaf!!!

Bijna niet te geloven. Medicatie niet genomen."   M.J.

“Door problemen bij het plassen stelde de uroloog een sterk gegroeide prostaat vast. Er was niet direct een ingreep nodig maar medicatie zou voor de nodige verbetering moeten zorgen. Daar het na enkele maanden nog altijd niet veel beter was, ben ik te rade gegaan bij Nancy. Al na de eerste behandeling verminderde het aantal plasbeurten sterk en nam het volume bij het plassen toe."   B.C.

"Bij Nancy terecht gekomen om minder stress te ervaren. Bij mijn eerste bezoek voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze stelt zoveel mogelijk vragen om een goed beeld te kunnen vormen van mijn situatie. Na een ontspannende en informatieve sessie leert ze ook aan hoe je thuis aan de slag kan gaan. Wat ik super vind, is haar persoonlijke aanpak. Je kan altijd bij haar terecht. Ook polst ze dikwijls hoe het met je gaat. Top!! Voor eender welke reden zou ik iedereen zeker een bezoek bij Nancy aanraden."  A.D.

"Super zalig thuiskomen in jezelf. Super madam die je helemaal tot rust kan brengen."  M.W.