"Ik kwam in contact met Nancy hoofdzakelijk voor rugpijn maar door een goede intake met duidelijke vragen kreeg ze een totaal beeld van mijn klachten. Ook aan de hand van mijn tong kon ze zien welke organen er wat uit balans waren.

Ik was ook al even bezig om zwanger te worden. Door te werken met acupunctuur, de tips omtrent voedingsaanpassing op te volgen en buikademhaling toe te passen werd mijn menstruatiecyclus meer in balans gebracht. Ik had ook minder last van witverlies en diaree werd ook minder. Ik voelde me minder opgejaagd dan voordien doordat mijn lichaam meer in balans was. 

Ik heb ondertussen een prachtig zoontje!

Ik ben Nancy zeer dankbaar voor alle hulp en tips"   E.M.

Annemie is een heel goede acupuncturiste. ze heeft mij al goed geholpen om problemen aan te pakken. Ze is heel bekwaam en voelt ook niets van de naalden. ik ben zeker tevreden en voel me er heel goed bij.

Niet twijfelen en gewoon doen!!! K.D.

"Ik was al langere tijd vermoeid, had geen energie meer, had ook regelmatig hoofd- en spierpijn.

Na een korte periode in behandeling te zijn bij Nancy voel ik me beter, meer in balans en is de pijn al verzacht. Hoofdpijn is ook al fel verminderd.

Ik krijg van Nancy ook veel nuttige informatie om in het dagelijkse leven toe te passen."   C.V.

"Na een langdurige (ongeveer een maand) hoofdverkoudheid en een verstopte neus... niet kunnen slapen 's nachts van het snuiten ben ik naar de dokter geweest en werd een cortisonekuur voorgeschreven die blijkbaar maar na 14 dagen ging werken. Toen stelde Annemie voor om mijn hoofd met acupunctuur te behandelen. Na een kwartiertje behandeling voelde ik me in de namiddag al veel beter. Na een volgende behandeling van een uurtje was ik er volledig vanaf!!!

Bijna niet te geloven. Medicatie niet genomen."   M.J.

“Door problemen bij het plassen stelde de uroloog een sterk gegroeide prostaat vast. Er was niet direct een ingreep nodig maar medicatie zou voor de nodige verbetering moeten zorgen. Daar het na enkele maanden nog altijd niet veel beter was, ben ik te rade gegaan bij Nancy. Al na de eerste behandeling verminderde het aantal plasbeurten sterk en nam het volume bij het plassen toe."   B.C.